Kategorier

Tack för en fantastisk säsong

Nu har vi stängt caféet för säsongen. Det har varit en underbar sommar med sol och bad men framförallt med möten med trevliga gäster, både nya och gamla. Ett stort tack till alla er som besökt oss i sommar. Vi vill också tacka vår fantastiska personal som engagerat arbetat med oss. Utan er skulle det inte vara möjligt att driva Almedalens Fik. Ett särskilt tack vill vi också rikta till Rone Smissarve för att vi får samarbeta med er och att ni levererar fantastiska gotländska grönsaker, bär och rotfrukter till oss, samt till Gun på Rosarve gård för de underbara handgjorda grissinis som levererades till Almedalsveckan.

Vi ser redan fram emot att få öppna igen våren 2019.

Karin & Sven

Almedalens fik öppet för säsongen

Den 27 april öppnade vi Almedalens fik och vår härliga uteserveringen för säsongen. Under maj och fram till midsommar kommer vi ha öppet 11:00 – 17:00 fredagar – söndag, samt helgdagar och klämdagar, med några få undantag. Detaljer hittar ni under öppettider. Från och med den 18 juni håller vi öppet kl 09:00 – 17:00 varje dag fram till slutet av augusti. Varmt välkomna på en härlig lunch eller eftermiddagsfika i solen på Tage Cervins gata.

Boka boende mitt i Visby vid Almedalen

Visby Gotland

Boka boende mitt i Visby

Är du ute efter att boka eller hyra ett rum i Visby? Vi på Almedalens har utan tvekan en av de bästa geografiska platsen invid Almedalen. Här bor du ett stenkast från själva parken och kan även se in i parken från våra fönster.

Våra rum är nya och renoverade 2016-2017 där fokus ligger på att erbjuda en unik upplevelse på vår underbara och vackra ö, Gotland.

Hyra rum i Visby

Behöver du hyra ett rum eller två kan du göra det enkelt via vårt online system här på hemsidan. Du fyller i din information och sen väljer du vilka datum som du vill bo här och vilket rum. Vi återkommer med din bokning så fort som möjligt.

För lediga datum kan du du se alla gröna datum direkt på varje rum. Enkelt och snabbt!

Vi har just nu flera lediga rum – Så boka ditt boende idag! Boka boende här!

 

Har du frågor om vårt boende eller restaurangen eller vill du kanske få råd om de bästa upplevelserna på Gotland? Hör av dig till oss eller besök vår Facebook. Vi ses i Visby!

Hemsidan är nu uppdaterad med SSL

Hej på er allihopa

Nu har vi på Almedalens Bed & Breakfast och Fik uppdaterat vår hemsida till https istället för http. Det betyder att du som surfar in på vår hemsida är ännu säkrare då all information mellan server krypteras enligt SSL certifikatet.

Vi ser fram emot en vår och sommar 2017 och ni kan som vanligt boka rum hos oss direkt på hemsidan. Klicka här om du vill komma till bokningen!

Ha en trevlig dag och hoppas vi ses i sommar på Gotland!

Almedalens restaurang och café är nu online

Nya hemsidan är nu online!

Välkommen till den nya hemsidan för Almedalens restaurang och café. Vi hoppas att ni kommer gilla designen och utbudet samt funktionerna som vi erbjuder i form av: uppdaterade menyer, senaste nyheter, bokning av rum direkt på internet och inte minst en modern och mobilanpassad hemsida för att visa vårt underbara Gotland.

Kom gärna förbi i sommar och njut av en god bit mat eller en riktigt kall öl. Vi finns precis runt hörnet i Almedalen och serverar lokala råvaror på bästa sätt.

Ha en trevlig dag. // Almedalens Restaurang & Café