Boka och hyr våra rum mitt i Visby

Bo havsnära mellan Almedalsparken och ringmuren i Visby. Bara 300 meter från Visby havsbad och i nästan direkt anslutning till Strandgatan och innerstaden erbjuder vi på Almedalens Bed & Breakfast uthyrning av rum till rimliga priser under perioden april till september. Kontakta oss vid frågor på +46 0703-92 95 94 eller boka@almedalens.se

Boende mitt i Visby

Almedalens Bed & Breakfast har tre dubbelrum för uthyrning för sällskap upp till 6 personer under perioden maj- 21 juni samt 15 -31 augusti. Långtidsuthyrning som lägenhet from sept tom maj. Boendet ligger på översta våningen (plan 2) i fastigheten på Tage Cervins gata mellan Almedalsparken och ringmuren i Visby. Ett unikt läge för boende i Visby – nära till de mesta – men ändå lugnt och rofullt. Vi är mycket måna om att våra hyresgäster ska trivas. Vi tycker det är viktigt med ett trevlig och personligt bemötande, fräscha rum och lugn och ro. Vi hyr inte ut till ”party-folk”.

Förutom de tre dubbelrummen har våningsplanet ett gemensamt allrum med soffgrupp och TV, ett enklare kök med micro och möjlighet att koka kaffe och te, samt ett gemensamt badrum med toalett och dusch. Wifi finns också i fastigheten. Frukost ingår i hyran och serveras i caféet i bottenplan. Sängkläder, handdukar och slutstädning ingår i hyran. Ej vid långtidsuthyrningen.

Priser för uthyrning

Priser Bed & Breakfast

Dubbelrum (10 Juni - 31 Augusti)
Pris: 1 200 kr / natt

Singelrum högsäsong (10 Juni - 31 Augusti)
Pris: 800 kr / natt

Långtidsuthyrning lägenheter

Under perioden september till april finns möjlighet att långtidshyra lägenheter i fastigheten. Till varje lägenhet ingår också bilparkering (obs endast vid långtidshyra) i direkt anslutning.

På plan 1 en fantastisk ljus och luftig studio (ca 75 kvm) med två sovrum med dubbelsängar, modernt kök och badrum.

På plan 2 en lägenhet (ca 55 kvm) med tre sovrum med dubbelsängar, ett allrum med enklare kök, samt badrum med dusch.